Vi på salong Hair & Beauty

Susanne

Susanne

Susanne är den glada, positiva och spontana. Hon är suverän på permanenter. Hon är inte rädd för att göra stora förändringar.

Läs mer om Susanne >

Jennifer

Jennifer

Jennifer gillar förändringar och variationer. Bra på uppsättningar, är säker och lugn. Tog gesällbrev -89 och har varit i yrket sedan -86. 

Läs mer om Jennifer >

Moa

Moa

Trygg och säker skicklig frisör i både färg och form. Moa är noggrann och lyhörd, tog gesällbrev 2020. Hon har varit i yrket sedan 2017. Utbildad hårolog sedan 2017.

Läs mer om Moa >

Julia

Julia

Julia har avslutat grundutbildning och håller på med sin traineetid på 2000 tim, sedan ska hon avlägga gesällbrev. Julia har också frisörlicens A. Hösten 2023 gör Julia sin hårologiutbildning.
Som kund hos Julia har du ca 20% reducerat pris just nu.

Boka tid hos oss

Välkommen att boka tid via vår onlinebokning!
På ”Mina sidor” kan du se och ändra dina bokningar, samt ändra dina registrerade uppgifter.

Avboka 24 tim innan

Tack! För att du värnar om vår arbetstid samt tar hänsyn till andra kunder genom att avboka senast 24 timmar före avtalad behandlingstid.

När du bokar en tid hos oss är den reserverad just för dig, ingen annan kan utnyttja tiden innan du avbokat den. Därför vill vi att du avbokar senast 24 timmar innan så att någon annan har möjlighet att utnyttja tiden. Vid uteblivet besök debiterar vi 50 % av kostnaden.

Boka tid eller avboka

Boka eller Avboka tid genom att klicka på BOKA/AVBOKA-knappen eller ring oss på telefon 0303-133 38.

(Obs! Ej via sms, mail eller Facebook).

Reklamation

Om du anser att vi utfört en behandling fel eller att du inte är nöjd, var vänlig och kontakta oss inom en vecka efter behandlingen. Vi vill även att du kommer in till oss så vi får oss en tydlig bild på vad du är missnöjd med. Detta för att vi ska kunna förbereda oss på hur vi ska åtgärda felet på bästa möjliga sätt.

Våra varumärken

Vi arbetar med produkter från Hårologi, Goldwell, och Mr Bear Family.

Hårologi
Goldwell
Mr Bear