Här vill vi förtydliga Hair & Beautys integritetspolicy

När du anlitar Salong Hair & Beauty i Kungälv AB som din hårfrisör, behöver vi dina personuppgifter för kommunikation och tidsbokning.

Dessa uppgifter finns i vårt kundregister i vår dator som är skyddad och försedd med brandvägg, virusskydd och inloggning med säkert lösenord.

Dina kontaktuppgifter är säkra hos oss och lämnas aldrig ut till tredjepart. Du kan när som helst höra av dig och be oss om din uppgifter eller be oss att ta bort dem.

www.salonghairbeauty.se

På vår webbplats, www.salonghairbeauty.se samlar vi inte in några personuppgifter och webbsidan är inte öppen för kommentarer. Webbsidan fungerar enbart som informationsplats för våra kunder.

Kontaktformulär

Den har heller inte något kontaktformulär utan all kommunikation sker via e-post eller telefon.

Hur hanterar vi dina person- och företagsuppgifter?

Vi tar din integritet på största allvar och hanterar alla våra kunders personuppgifter med aktsamhet. Så länge du är kund hos oss och en tid därefter kan vi komma att lagra dina uppgifter i olika program och system. Vilka dessa är och vad dess funktion är beskrivs längre ner i detta dokument.

Hur länge behåller vi dina person- och företagsuppgifter?

Salong Hair & Beauty behåller dina kontaktuppgifter så länge du är kund hos oss. Om relationen avslutas på begäran tas all kontaktinformation om dig bort. Annars behåller vi kontaktuppgifterna i max 7 år. Om ingen affärsrelation återupptas igen under denna tid, tas all kontaktinformation bort.

Vart kan vi komma att lagra dina personuppgifter?

  • Microsoft Office
  • Outlook

Microsoft Office – Outlook
Salong Hair & Beauty använder Microsoft Office och Outlook för att lagra anteckningar, research, specifikationer, dokumentation, offerter, e-post och mailkonversation. Datan används endast internt, och underlättar hantering av projek

 

/Salong Hair & Beauty i Kungälv AB