Integritetspolicy

Här vill vi förtydliga Hair & Beautys integritetspolicy.

När du anlitar Salong Hair & Beauty i Kungälv AB som din hårfrisör, behöver vi dina kontaktuppgifter för kommunikation och tidsbokning. Uppgifterna finns i vårt kundregister i vårt system som är skyddat med brandvägg, virusskydd och inloggning med säkra lösenord. Dina kontaktuppgifter är säkra hos oss och lämnas aldrig ut till tredje part. Du kan när som helst höra av dig och be oss om din uppgifter eller be oss att ta bort dem.

www.salonghairbeauty.se
På vår webbplats, www.salonghairbeauty.se samlar vi inte in några personuppgifter och webbsidan är inte öppen för kommentarer. Webbsidan fungerar enbart som informationsplats för våra kunder samt bokning av tider.

Kontaktformulär
Det finns inte något kontaktformulär utan all kommunikation sker via e-post eller telefon.

Hur hanterar vi dina person- och företagsuppgifter?
Vi tar din integritet på största allvar och hanterar alla våra kunders personuppgifter med aktsamhet. Så länge du är kund hos oss och en tid därefter kan vi komma att lagra dina uppgifter i olika program och system. Vilka dessa är och vad dess funktion är beskrivs längre ner i detta dokument.

Hur länge behåller vi dina person- och företagsuppgifter?
Salong Hair & Beauty behåller dina kontaktuppgifter så länge du är kund hos oss. Om relationen avslutas på begäran tas all kontaktinformation om dig bort. Annars behåller vi kontaktuppgifterna i max 7 år. Om ingen affärsrelation återupptas igen under denna tid, tas all kontaktinformation bort.

Vart kan vi komma att lagra dina personuppgifter?
Microsoft Office – Outlook
Vårt system för tidsbokning

Salong Hair & Beauty använder Microsoft Office och Outlook för att lagra anteckningar, research, specifikationer, dokumentation, offerter, e-post och mailkonversation. Datan används endast internt, och underlättar hantering av projekt. Personliga uppgifter som namn och telefonnummer lagras i vårt system för tidsbokning.

 

/Salong Hair & Beauty i Kungälv AB