Vi kan Hårologi

Alla på salongen är utbildade Hårologer, vilket betyder ”läran om håret”. Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Vi har den specialistkunskap som krävs för att kunna behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hos oss får du professionella råd och skräddarsydda behandlingar baserade på hårtest och analys av hår och hårbotten. De produkter du köper med dig hem blandas med tillsatser eller exotiska extrakt, för att få just den effekt du behöver. En exklusiv service Hårologen är ensam om.

Vi arbetar med ditt yttre men vet att skönheten också kommer inifrån. Därför finns i vårt sortiment inte bara produkter för vård och styling av håret utan även näringstillägg särskilt anpassade till att förbättra håret, huden och naglarna.

Låt oss göra test på ditt hår med unik mätmetod från hårologi. Lättast när du sitter i stolen hos oss men i mån av tid, kom in så försöker vi hjälpa dig direkt när du kommer. Vi hjälper dig att hitta den ultimata vården för just ditt hår. Kom in så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt hår.

Vi har alla produkter från Hårologi

Hårologi kan som enda hårvårdsmärke erbjuda produkter som är personligt anpassade för ditt hår och hårbotten. Vår tillförlitliga digitala hårtest avslöjar allt du behöver veta för att få skräddarsydda Hårologi produkter för just dig.

Resultatet är produkter som garanterar bättre hårkvalitet och en mer hälsosam hårbotten. Hårologi säljs enbart via frisörer.

Läs mer om Hårologi och se alla produkter som finns på https://www.harologi.se/

Våra varumärken