Testa ditt hår med unik mätmetod från Hårologi

Alla på salongen är utbildade Hårologer och vi kan hårologi, vilket betyder ”läran om håret”. Ditt hår är personligt och faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Vi har den specialistkunskap som krävs för att kunna behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Du får professionella råd och skräddarsydda behandlingar baserade på hårtest och analys av hår och hårbotten. De produkter du köper med dig hem blandas med tillsatser eller exotiska extrakt, för att få just den effekt du behöver, och som ett resultat av det, får du ett friskt och livfullt hår. En exklusiv service hårologen är ensam om, så har du en känsla av att ditt hår inte är i god kondition ska du testa detta.

Vi arbetar med ditt yttre men vet att skönheten också kommer inifrån. Därför finns det, inte bara produkter för vård och styling av håret utan även näringstillägg särskilt anpassade till att förbättra håret, huden och naglarna

Läs mer om Hårologi och se alla produkter som finns på https://www.harologi.se/

Låt oss göra en test på ditt hår med denna unika metod. Det är lättast när du sitter i stolen hos oss men i mån av tid försöker vi hjälpa dig direkt när du kommer in. Vi gör en test och tar sedan fram den ultimata vården för just ditt hår. Kom in så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller boka en tid.

Hårologi
Hårologi ny design

Vi har alla produkter från Hårologi

Hårologi kan som enda hårvårdsmärke erbjuda produkter som är personligt anpassade för ditt hår och hårbotten. Vår tillförlitliga digitala hårtest avslöjar allt du behöver veta för att få skräddarsydda Hårologiprodukter för just dig.

Resultatet är produkter som garanterar bättre hårkvalitet och en mer hälsosam hårbotten. Hårologi säljs enbart via frisörer.

Läs mer om Hårologi och se alla produkter som finns på https://www.harologi.se/

Hårologi
Hårologi Hydrate Conditioner
Hårologi Rebuild, Hydrate
Hårologi Shampoo
Color Lock Du Kit
Hårologi Blonde Duo Kit
Rebuild Duo Kit
Hydrate Duo Kit
Hårologi Controller
Hårologi

Våra varumärken

Vi arbetar med produkter från Hårologi, Goldwell, och Mr Bear Family.

Hårologi
Goldwell
Mr Bear